Receptionen Nordanå

Receptionen Nordanå är navet bland verksamheterna på Nordanå med information, café och butik – allt i ett.

Nordanås reception, café och butik ligger i hjärtat av Nordanåområdet. I receptionen hjälper vi dig med information om aktuella kulturevenemang i Skellefteå – utställningar, musik, teater, dans och berättarföreställningar, lokalhistoriska arrangemang m.m. Här kan du också köpa biljetter till olika evenemang.

I butiken säljer vi olika produkter som anknyter till verksamheterna på Nordanå och våra aktuella utställningar. Under Berättarfestivalen lägger vi naturligtvis fokus på berättandet i olika former. Vi säljer även lokal design, slöjd och konsthantverk. Under Berättarfestivalen är caféscenen fylld med både spännande berättare och berättelser samt föreläsningar i det mindre formatet.

Caféet passar både stora och små. Mycket utrymme och högt i tak. I caféet säljer vi smörgåsar och fikabröd, ofta hembakat. Västerbottenspaj, Ryska Plättar och Plättar med sylt och grädde är våra matigare alternativ.

På Nordanå hittar du också Skellefteå museum, Museum Anna Nordlander, Forskarrum Nordanå, Företagsarkivet Westerbotten, Folkrörelsearkivet, Hörsalen, Nordanåteatern, Hallen, Lanthandeln, Handens Hus och Nordanågårdens Värdshus.

Öppettider under Berättarfestivalen 2017, 3-9 april
Måndag: stängt
Tisdag-tisdag: 10.00-19.00
Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-19.00
Söndag: 10.00-16.00

Välkommen!

Bild: från butikens utbud.