Jobbar du med utbildning i någon form och vill utveckla ditt sätt att använda berättande i ditt arbete? Då är du välkommen till två halvdagar med
fortbildning i berättande som pedagogiskt verktyg.

Lärare och andra utbildare i hela Västerbotten bjuds in för att under två halvdagar kompetensutveckla sig inom berättande, inspireras till att använda berättandet i undervisningen, motivera elever och studerande att berätta mera samt utveckla sitt eget berättande som pedagog.

Utbildningen genomförs under eftermiddagen 13 april och förmiddagen 14 april, som en del i Berättarfestivalen i Skellefteå och vänder sig till lärare från förskola till och med gymnasium, personal på folkhögskola samt ledare och verksamhetsledare på studieförbund.

Ladda hem det kompletta programmet som pdf: inbjudan fortbildning