Sugen på en bra story? Då kan du välja på cirka etthundra berättarupplevelser under Berättarfestivalen. Då har vi räknat de offentliga föreställningarna dit all publik är välkommen. Dessutom så genomförs många interna skolföreställningar, möten och andra berättaraktiviteter. Så nog är veckan fylld av berättarkraft och lyssnarglädje.

Bredden är vår specialitet kan man lugnt säga. Vi har haft som målsättning att visa att berättande kan vara allt från scenkonst till ett pedagogiskt hjälpmedel och ett sätt för människor att mötas och med plats för alla generationer.

Kolla programmet på webben
Programmet finns tillgängligt här på vår webbplats. Det är i stort sett komplett men fortfarande ett levande dokument – programpunkter kan  tillkomma. Vi måste förstås också reservera oss för ändringar.

Förköp av biljetter
Massor av programpunkter är kostnadsfria, men en del av föreställningarna med berättarteater kräver biljett. Förköp kan göras på: Turistbyrån tel 0910-45 25 15, Receptionen Nordanå 0910-73 55 10, Biljettcentrum Umeå , tel 090-13 31 80 samt ticnet.se, tel 077-170 70 70. Hos Biljettcentrum och ticnet tillkommer serviceavgift på angivna biljettpriser.