För många efterlängtad, nu är den klar – programtidningen för Berättarfestivalen 2011. Doften av färsk tryckfärg svävar just nu runt festivalarrangörerna. Distributionen har påbörjats under måndage och blir i stort sett klar under tisdag 5 april.

Tidningen presenterar hela det publika programmet med mer än etthundra berättarupplevelser. Dessutom lyfter vi fram en del teman som exempelvis Unga berättare, Berättarstaden Skellefteå och Världsbokdagen onsdag 13 april.

Tidningen finns bland annat på Turistbyrån, Nordanå, Västerbottensteatern, kommunens bibliotek, folkhögskolorna och distribution pågår till caféer, hotell, butiker, arrangörer, skolor, företag med flera platser.

Vill du hjälpa till att sprida information om Berättarfestivalen eller har idéer var det kan behövas lite programtidningar är du varmt välkommen att höra av dig!

Du kan också ladda ned tidningen som pdf. Men nog är det nåt visst med en papperstidning som du kan hålla i handen…..