Festivalen rullar på! Igår onsdag var det bland annat fulla hus på både Västerbottensteatern och Nordanå.

Årets berättarkommun Vilhelmina fyllde en hel dag med berättande och publiken var mångtalig under hela dagen. I hockeytider som dessa så var även Västerbottensteaterns café helt fullsatt när Robert Tedestetdt ledde en hockeynostalgisk berättarkväll med en gulddoft av 1978. Gäster var bland andra Janne Lindholm, Krobbe Lundberg och Lennart Lindström. Och historierna, mer eller mindre sannolika, var många. Publiken trivdes i alla fall garanterat.

Nu fortsätter festivalen med bland annat premiär för Festivalklubben på Västerbottensteatern.  Thomas Andersson och Markus Falck är kvällens värdar så det lär nog bli både många goda historier och härlig musik. Det finns också möjlighet att köpa mackor, vin, öl och kaffe så alt är laddat för en cool kväll.

Häng med!