PUST! Antar att det är fler än projektledaren som pustar ut nu efter en minst sagt intensiv festivalvecka. Det har varit fantastiskt mycket jobb, fantastiskt roligt och fantastiskt inspirerande att jobba med berättande på alla möjliga sätt. Och förstås att möta alla berättare och alla andra som varit med.

Vi har inte hunnit samla all statistik ännu, men av det jag själv noterat, rapporter som kommit in och av de personliga kontakter jag haft så är tendensen tydlig – det blev en mycket lyckad festivalvecka. Inte minst roligt har det varit att höra lovord från hitresta berättare och andra gäster.

Ett stort tack till alla som på olika sätt bidrog till detta – personal, arrangörer, medhjälpare, entusiaster, publik och så förstås alla dessa berättare.

Det gjorde ni bra!

Nu hoppas (och tror!) jag att vi får chansen att mötas igen och dela berättarglädje även nästa år. Vi ses!

Jonas Lundqvist, projektledare