Boka in 16-22 april 2012 i kalendern, då är det nämligen dags igen för Berättarfestivalen. Ni kan se fram emot en vecka som kommer att bubbla av berättarkraft och lyssnarglädje i Berättarnas stad Skellefteå.

Varför ändra på ett vinnande koncept? Nä, just det – Berättarfestivalen 2012 har alltså samma grundkoncept som tidigare år.

Men vi tittar också framåt och jobbar med förädling och utveckling. Vi vill både bredda bredden och spetsa spetsen. Därför jobbar vi just nu bland annat med en 3-årig plan för olika festivalteman. Inför 2012 är tanken att bland annat lyfta fram det litterära berättandet med våra stora lokala författare, litterär turism i deras fotspår med mera. Men givetvis ska vi också erbjuda det festivalen blivit uppskattad för: berättande i alla möjliga olika former, för alla åldrar och smaker.

Vi kommer inom kort att börja berätta mer om innehållet i festivalveckan. Det blir bland annat ett spännande internationellt gästspel.

Följ planeringsarbetet på här på berattarfestivalen.se eller på Facebook.