Årets stora julhändelse! Äntligen en Berättarkalender i Berättarnas stad! Så säger Skellefteå Berättarförening om Berättarjulkalendern som vi kommer att kunna njuta av på Möjligheternas torg under december.

I samverkan med Destination Skellefteå, Tillväxtkontoret, Studieförbundet Bilda och NBV kommer berättarföreningen att arrangera en Berättarjulkalender på torget. Varje dag 1-24 dec kl. 12.00 kommer luckan att öppnas och ut kommer dagens julpratare. Julpratarna är kända och mindre kända Skellefteåbor. Dans, sång och musik kommer att framföras av skola och föreningslivet i samband med dagens berättare.

Information och förhandreklam blir det på skyltsöndagen 27 november kl 12.15. Vill du veta mer kan du också kontakta Ulrica Rauhala tel 0768-91 61 01 eller Katarina Kling Löfbom tel 0761-47 32 51 Skellefteå Berättarförening.
Du kan också få information på berattarkalendern.wordpress.com