Berättarfestivalen fyller som vanligt Berättarnas stad Skellefteå med berättarkraft och lyssnarglädje. Bredden och omfattningen bygger på insatser från en mängd olika arrangörer runt om i kommunen.

Det kan tyckas långt kvar till 24 mars men redan 14 februari måste vi in era aktiviteter om de ska hinna komma med i den tryckta programtidningen. Programmet planeras nu för fullt så hör av er till vår nya programkoordinator Gabriella Hahr Werkmäster om ni vill ha med er aktivitet i programmet.  Gabriella är projektledare och kommunikatör med erfarenhet från bland annat Skellefteå kommun och kommunikationsbyrån Krux.
Kontakt: adm@berattarfestivalen.se

Hur organiseras Berättarfestivalen?
Berättarfestivalens program presenteras av en mängd olika arrangörer och samordnas av en programgrupp med representanter för de fyra huvudmännen (se nedan). Programkoordinator är Gabriella Hahr Werkmäster som redan presenterats ovan. Jonas Lundqvist är projektledare, marknadsföringsansvarig och producerar konferensen. Rose-Marie Lindfors arbetar också med konferensarrangemanget samt med program för och med unga berättare.

Berättarfestivalen kan inte ge direkt ekonomiskt bidrag till andra arrangörer, men ger stöd till alla programaktiviteter genom exponering av alla program på webbplatsen och i programtidning samt genom marknadsföring av festivalen i sin helhet. Vi kan också ge råd och tips vid utveckling av aktiviteter.

Berättarfestivalens huvudarrangörer är Kultur Skellefteå, Skellefteå museum, Västerbottens museum och Västerbottensteatern i samverkan med lokala arrangörer och med stöd av Skellefteå kommun och Region Västerbotten samt det EU-finansierade projektet Kulturturism i Berättarnas stad.

Kontakt:
Jonas Lundqvist, tel 0910-151 20, 070-35 65 008, jonas@berattarfestivalen.se
Gabriella Hahr Werkmäster, tel 070-322 07 15, adm@berattarfestivalen.se
Rose-Marie Lindfors, tel 070-649 44 39, rm.lindfors@gmail.com