SELANDER_1_WEBBFrida Selander, artist och låtskrivare, kommer att medverka måndag 24/3 vid invigningen av Berättarfestivalen.

Ändringar i programmet är inte det man önskar sig som arrangör, men ibland blir det faktiskt till det bättre.  Glädjande är det därför att kunna meddela att Frida Selander kommer att medverka vid invigningskvällen. Frida är artist och låtskrivare som också kommer att medverka senare under festivalveckan. Tillsammans med Greger Ottosson medverkar hon i Musik-talkshow: Säg det med toner… eller med ord. Programledare för talkshowen är Tove Liliequist.

Mer information om invigningskvällen där Fransesca Quartey är programvärd finns här ››.

Programändringarna sedan tryckning av vår programtidning är för övrigt osedvanligt få – det tackar vi för! Samlad info om dessa finns här ››

Frida Selander rör sig vanligtvis musikaliskt i poptrakter med en alldeles egen profil där texterna är viktiga, men hon gör också musikaliska utflykter. Här ett exempel på en tolkning av klassikern Over The Rainbow: