Nu närmar sig den dag då vi kan lätta på förlåten och publicera den del av programmet som Nordiskt Berättarcentrum själv arrangerar. 31 augusti kl 10.00 blir programtablån offentlig här på vår webbplats.

Vi kan utlova ett femtontal högklassiga och spännande berättarupplevelser i det här första programsläppet. Sedan kommer fler program från alla våra andra arrangörer att kontinuerligt publiceras. Det är bara att hänga med och hitta dina egna favoriter.

Biljetter till dessa föreställningar från Nordiskt Berättarcentrum/Västerbottensteatern släpps 4 september. De kan då köpas på tickster.com eller på Skellefteå Turistcenter. Information om biljettpriser och direktlänkar till biljettbokningen kommer att finnas vid respektive programpunkt.

14-20 oktober är det dags för en ny vecka där vi kan garantera massor av berättarkraft och lyssnarglädje.