lördag 8 apr kl 18.30-22.30

Arkiv 2017: Berättare från när och fjärran

Nu kan vi väl kalla det en tradition, den högst vänskapliga berättarbataljen mellan berättare från när och fjärran. I år möter vi som vanligt ett helt gäng spännande berättare, men på ny plats – Nordanågården.

Kvällen fylls av berättare som medverkar på olika håll under festivalveckan men här mötes för att i korta intensiva framträdanden dela med sig av berättelser av många olika slag.

Kvällens berättare
Monica Lindgren, Anna-Mia Johansson (vinnare av Berättarkraft 2016), Pelle Olsson, Ida Junker, Tomas Colbengtson, Malin Andersson, Markus Luukkonen (engelska), Tom van Outryve (engelska), Torgrim Mellum Stene (norska), Meg Nömgård och Johan Theodorsson

Musik med Frida Selander
Dessutom får vi musik levererad av Frida Selander, som har en del nytt material med svenska texter att presentera för oss. (Materialet är så nytt att det ännu inte finns på CD eller film – kolla istället den här fina filmen nedan.)

Skön stämning och servering
Vi utlovar en kväll med garanterat härlig stämning och skön trivsel som höjs av möjligheten att köpa fika, god mat och dryck. Försäljning av vin, öl, alkoholfri dryck m m, mackor, fika. Dessutom erbjuds en matig och spännande buffé med smaker från när och fjärran. Buffépris: 125 kr. 

Många berättarprogram gör att det under festivalveckan är trångt i alla traditionella scenlokaler. Ett problem som blev en möjlighet! Nu fick vi chansen att lägga detta program på Nordanågården; begränsat med platser men mysig lokal och tillgång till bra servering gör att vi vågar säga att det här blir en härlig berättarkväll!

Biljettpris: 75 kr
Begränsat antal platser: (70) SLUTSÅLT! Ev. återlämnade biljetter eller andra tillgängliga platser säljs vid entrén. Lägeskoll kan göras under kvällen på tel 070-35 65 008.

OBS! Förköpta platser måste tas i besittning vid kvällens start kl 18.00 (det är få platser och stort intresse).

Insläpp från kl 18.00.

Biljettbokning: tickster.com eller på Turistbyrån, tel 0910 - 45 25 15

På bilden: Frida Selander

Här nedan några smakprov från de som medverkar.

 Frida Selander:

Ida Junker:

 

Johan Theodorsson:

Nordanågården

Skellefteå

Längd: 4 tim 0 min

Arr: Berättarfestivalen

Mat och berättande

Öppet för alla