onsdag 5 apr kl 19.30-22.00

Arkiv 2017: Stand up med Josefin Johansson & Humor Är Kul

Prognoserna för en riktigt kul kväll på Brygg CC är goda. PÅ scenen finns Humorduon "Humor är kul" från Umeå och Josefin Johansson, känd från radio, TV och scen.

Elvira Lander och Tora Larsson är en humorduo "Humor är kul" med bas i Umeå. Tillsammans gör de sketcher, pod, improvisationsteater och utöver det håller båda två på med stand up som innefattar allt ifrån brutala, märkliga sanningar vi alla kanske sitter på, till de interna och skrattframkallande livserfarenheter som komikerna under kvällen kommer att dela med sig av. Med sig har de några av sina lokala förmågor.

Rödlätt, deppig och lite ekivok
Sist ut under kvällen är Josefin Johansson. En rödlätt, deppig och lite ekivok person född i Småland. Hon har skrivit och agerat för tv, radio och scen sedan 2006. Har hunnit medverka i produktioner som ”Så ska det Låta”, ”Intresseklubben”, ”Kändisbarnvakten”, ”Det stora matslaget”, ”Partaj”, ”Pang Prego”, ”P2Live” och ”Morgonpasset i P3” m.m. Runt om i landet kör Josefin stand up och sjunger underbart. Just nu är hon aktuell i ”Helt sant i P4” och podden ”Josefinito Pod”.

Prognosen talar om en riktigt rolig kväll! Vi ses där!

Fri entré men för att få garanterad plats under middagsshowen reserveras bord från 16:00 direkt till Brygg CC. Mejladress: info@bryggcc.se

Brygg CC serverar middagserbjudande, dryck, fika och allt möjligt gott under kvällen.

Brygg Club & Café vid Bryggarbacken

Skellefteå

Längd: 2 tim 30 min

Arr: Trästockfestivalen, Berättarfestivalen, ABF

För/med unga
Mat och berättande

Epost:

Öppet för alla