lördag 8 apr kl 10.00-15.00

Arkiv 2017: Inspirations och metoddag

Vill du utforska möjligheten att blåsa liv i bibelns berättelser? Vill du uppleva bibelns texter på nytt genom att gemensamt lyssna efter vad som står mellan raderna. Anmäl dig då till denna prova på dag med Eva Eiderbrant. Eva är Bibliologledare och bibliologutbildare. Prästvigd för Svenskakyrkan 1996. Bosatt och verksam i Schweiz sedan 1999.

Bibliolog/(metoden) gör det möjligt att gå in i bibliska berättelser och uppleva dem inifrån. Text och liv möts och tyder varandra, ofta överraskande, berörande och befriande. Metoden är vida spridd och uppskattad i Europa.

Vi erbjuder dig 2 sätt att delta: 

1. Du anmäler dig och deltar både för och eftermiddag. Förmiddagen låter vi metoden inspirera till samtal om tro och liv utifrån bibeln. Eftermiddagen fördjupar vi oss i själva metoden och funderar kring hur den kan användas i samtalsgrupper med vuxna, konfirmandarbetet, bland unga ledare och gudstjänsten.

Anmälan: www.sensus.se/bibliologskelleftea  (Lunch inkluderas och ingår i avgiften för din anmälan.)

2. Du anmäler dig inte utan bestämmer dig bara för att vara med på förmiddagen. Vi låter då metoden inspirera till samtal om tro och liv utifrån bibeln. Du som väljer att endast delta på förmiddagen kan göra det gratis och ska inte anmäla dig. (Lunch ingår inte och är inte bokad för dig)

Varmt välkommen!

Skellefteå pastorat i samverkan med Sensus

 

 

 

 

Equmeniakyrkan, Nygatan 65

Skellefteå

Längd: 5 tim 0 min

Arr: Svenska Kyrkan och Sensus

Seminarie/föreläsning

Länk: http://www.svenskakyrkan.se/skelleftea

Öppet för alla