Coronainformation

Det är en osäkerhetens tid vi alla arbetar i. Att förbereda Berättarfestivalens är inget undantag, men vi fortsätter vårt arbete med att planera för att genomföra festivalen 12-18 oktober. Men med lite speciella förutsättningar förstås.

Berättarfestivalens program avser vi att genomföra, men givetvis med hänsyn tagen till de rekommendationer och restriktioner som är aktuella. Det innebär att det kan bli ändringar i programmet allteftersom situationen utvecklas. I nuläget är det exempelvis en trolig förutsättning att många föreställningar genomförs med ett begränsat publikantal.

Vi kommer att löpande uppdatera denna information, både här i programtablån (se respektive programpunkt) och i sociala medier. Följ oss för att få dagsaktuell information.

Vi hoppas och tror att ni kära publik har förståelse för att det kan vara lite krångligare läge kring föreställningar. Med gemensamma ansträngningar ska ändå detta bli en fantastisk festivalvecka, fylld med berättarkraft och lyssnarglädje i hela Skellefteå!

Berättarfestivalen på Facebook hittar du här »